Skip to main content
Nicolas Rombaut

Nicolas Rombaut

ontwerper | bon-vivant

Met inteRom is een ontwerpbureau gevestigd waarbij de focus ligt op interieurarchitectuur & meubelontwerp.

Uitgepuurde vormgeving en kwalitatieve eenvoud zijn enkele kenmerken van een doordacht ontwerp. Met de grootste aandacht voor uw wensen, wordt er gezocht naar de perfect aanpassing en invulling die past bij uw behoefte als opdrachtgever.

Focus

Muziek

Koffie. Muziek. Blogs. Elke dag begint met een tas koffie, het overlopen van nieuwste evoluties in de sector en het aanzetten van radio of muziek. Absolute stiltes werken niet voor mij.

Klok rond

Passie

Ontwerpen is een passie, geen job. De klok rond ben ik in alle facetten bezig met vormgeving en optimalisatie. Bij uw opdracht vertaalt dit zich doorheen het ontwerp, de plannen en de kwalitatieve 3D visualisaties.

Sociaal

Geboren prater

Praten. Praten. Praten. Niets is zo belangrijk en geeft zoveel voldoening als een goed gesprek. Voor een kleine babbel op straat tot een diepgaande conversatie en alles daartussen, zo ben ik gekend bij familie, vrienden en kennissen.

Rode wijn

Bourgondiër

Genieten. De beste ideeën ontstaan niet enkel op aan de tekentafel of de computer, maar vooral tijdens momenten van ontspanning, liefst nog vergezeld van een heerlijk glas en goed gezelschap.