Skip to main content
luisteren – ontwerpen – bespreken – uitvoeren

uw wensen
uw ontwerp

Elke opdracht start met het luisteren naar uw wensen en voorkeuren voor uw interieur of meubel op maat.

Een grondig onderzoek leidt vervolgens tot een doordacht en functioneel ontwerp. Op deze manier kan de uitvoering naadloos volgen.

Stap 1

01. Luisteren

Tijdens onze eerste, volledig vrijblijvende ontmoeting, luister ik naar uw verhaal en wensen. We overlopen samen de belangrijke punten van uw project en wat u verwacht van het eindresultaat. Na dit gesprek heeft u een helder beeld van onze samenwerking.

Stap 2

02. Ontwerpen

In een volgende fase en met uw akkoord voor onze samenwerking, ga ik op onderzoek naar wat mogelijk is binnen uw project. Er wordt overlegd met de nodige vakprofessionals en verder onderzoek wordt gevoerd naar uw concrete wensen en voorkeuren binnen het ontwerp om hier verder mee aan de slag te gaan.

Stap 3

03. Bespreken

Onze volgende ontmoeting staat volledig in het teken van de opgemaakte gedetailleerde plannen, opgevraagde prijzen en gemaakte 3D visualisaties om samen met u doorheen het hele project te wandelen. We bespreken zowel het ontwerp als de kostenraming, zo krijgt u een perfect overzicht van het project. Uiteraard kunnen aanpassingen nog steeds gemaakt worden.

Stap 4

04. Uitvoeren

Van zodra u volledig overtuigd bent over het nieuwe uitzicht van uw project, gaan we over tot nauwgezette uitvoering. De werken worden door mij gecoördineerd met de verschillende vakmensen, zodat ik ook hier steeds uw aanspreekpunt zal zijn tijdens voor de vordering van de werken.
Bij de uiteindelijke oplevering van uw vernieuwd project, kom ik graag even langs met een kleine attentie, om samen met u het uiteindelijke resultaat te bewonderen.

Contact

inteRom

2500 Lier

nicolas@interom.be
+32 485 537 242